Produktnr.: 51011011

Soft Foam Bandage

6 cm x 2m
Cederroth Soft Foam Bandage fungerer både som plaster og som bandasje. Den er selvheftende, uten lim, og kleber seg derfor ikke fast i hud eller hår. Den blå fargen er beregnet for bruk i næringsmiddelindustrien.
78,00
Inkl. mva.

  • Vi sender innen 2 dager
  • Levering Mypack: 129,-
  • Levering på jobb: 129,-
  • Fri frakt på ordre over kr 4000,-

Beskrivelse

Cederroth Soft Foam Bandage er et tettsittende elastisk plaster for maksimal beveglighet. Plasteret passer på de feste typer sår, uavhengig av varme, kulde - vått eller tørt, og den blir sittende også i vann. Cederroth Soft Foam Bandage er selvheftende, uten lim, og kleber seg derfor ikke fast i hud eller hår.

Riv ganske enkelt av en passende bit og legg én eller to runder rundt det skadde området. Ved kraftig blødning kan man forme en bit Soft Foam Bandage som en ”pute” for å lage en trykkbandasje. Cederroth Soft Foam Bandage er ideell for rask og enkel sårpleie.

Bandasjen finnes i to farger; nøytral og blå. Den blå fargen er beregnet for bruk i forbindelse med håndtering av næringsmidler.

Andre kunder kjøpte også

Kvikkplaster, Robust

6 cm x 5 m
Elastisk,vannavstøtende tekstilplaster fra Norgesplaster med sinkoksid lim.
Midlertidig utsolgt

Hydrogel burnblott

3,5 ml poser
Hydrogel brannskadegele fukter, lindrer og kjøler brannskader. Hydrogel kan også anvendes ved solforbrenning og svie etter brannmaneter.