Produktnr.: 22004

Akutthjelpersekk

Sammen redder vi liv
59cm x 36,5cm x 16 cm
Akutthjelpersekken er utviklet for å tilfredsstille kravene i førstehjelpsdugnaden "Sammen redder vi liv"
10 869,00
Inkl. mva.

  • Vi sender innen 2 dager
  • Levering Mypack: 129,-
  • Levering på jobb: 129,-
  • Fri frakt på ordre over kr 4000,-

Beskrivelse

Akutthjelpersekken er utviklet for å tilfredsstille kravene i førstehjelpsdugnaden "Sammen redder vi liv". Sekken har en pratisk innredning for oppbevaring og transport av O2-kolbe og hjertestarter. Den har også uttakbare moduler i forskjellige farger for div. førstehjelpsutstyr. 

Akutthjelpersekken er utarbeidet i PVC-fritt, vannavstøtende, antibakterielt stoff som tåler bruk under krevende forhold. utvendig er det festepunkter for eks. Jervenduk. Akuttsekken leveres med et godt bærehåndtak i toppen, hoftebelte, samt justerar anatomisk utformede ryggsler som kan "skjules" når de ikke er i bruk. 

Volum ca. 33L

Andre kunder kjøpte også

Nytt design

Flexi Håndverkerkoffert

Førstehjelpskoffert
Når uhellet først er ute. Førstehjelpskoffert som passer for arbeids- og servicebiler. Sørg for å ha nødvendig førstehjelpsutstyr tilgjengelig.

AED3 komplett

Hjertestarter
Enkel å bruke. Enkel å vedlikeholde. Enkel å eie. ZOLL AED 3 har innebygget Real CPR Help teknologi, som gir deg feedback og hjelper med å utføre HLR av høy kvalitet.

Docsnake 48 MTX

Docsnake 48 MTX er en ryggsekk med et ekstremt fleksibelt system for profesjonell nødhjelp. Brukervennlighet og høy kvalitet er kombinert med høy brukerkomfort.